You are now at: Home » News » Македонски Macedonian » Text

Полициски совет: Сето тоа се измами

Enlarged font  Narrow font Release date:2022-03-12  Browse number:351
Note: Центарот за борба против измами ве потсетува дека оние кои регрут


Центарот за борба против измами ве потсетува дека оние кои регрутираат бришење сметки со скратено работно време, поттикнуваат инвестиции во коцкање, се преправаат дека се услуги на клиентите по продажбата, компензираат и враќаат пари и бараат уплата на депозит, ја откажуваат сметката за заем преку Интернет или ја празнат квотата за да побараат за пренос се сите измами.


Полициски совет: онлајн заеми, пред да позајмите, нека плаќате какви било такси мора да биде измама; Оние кои плаќаат пари онлајн и враќаат провизија се измамници; Онлајн туторите ве вовлекуваат во групата, ве учат да инвестирате и тврдат дека сите оние кои ве водат да заработите се измамници.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking