You are now at: Home » News » Македонски Macedonian » Text

Правење пластика, вака заработувам пари!

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-06-26  Browse number:352
Note: Во моментов, нашата компанија испраќа 10 примероци секој ден, без разлика колку е тоа, јас секогаш го молам клиентот да ми го испрати, не бесплатно. Надоместокот за курир го плаќа клиентот.

1: Мрежни ресурси, бидејќи се фокусирам на пластика веќе 14 години и познавам многу пријатели повеќе од 10 години. Сега повеќето од нив се успешни луѓе, луксузни автомобили, луксузни куќи и големи компании! Бидејќи прават и пластика, им реков дека ако им помогнам да ги продаваат производите, ќе ми дадат најниска цена. Лесно е да се оди ако имате повеќе пријатели, има премногу такви големи газди,

2: Морам да бидам професионален и да се фокусирам на една работа. Јас сум во пластичната индустрија од кога излегов од училиште. Никогаш не сум ја сменила индустријата. Можам и пробав каков било деловен модел во оваа индустрија. Треба да го разберете производот, бидејќи целта е да направите повеќе од 1.000 производи и да изградите пластичен трговски центар „ingингдонг“, така што мора да бидете запознаени со примената на производот.

3: Продажба. Во оваа ера, материјалот е богат, а аромата на виното се плаши и од длабоките улички. Постојат многу канали за промоција. На пример: Гугл, Баиду, Алибаба и некои вертикални платформи за е-трговија, но такви платформите се скапи за промовирање, не се погодни за почетни компании.Сега кога има повеќе луѓе, ефектот не е очигледен и инвестицијата не може да се замени за враќање. Бесплатни, WeChat моменти, групи на WeChat, само одвојте момент да објавите. Ефектот доаѓа многу побрзо. Сè додека објавувате, некој ќе праша, ќе примери и ќе склучи зделка. Се разбира, сите видови на промоција дефинитивно се потребни подоцна. На кратко, инвестицијата мора да биде наградена, и нема да се трошат пари.

4: Тим, подели ги парите. Според цената утврдена од компанијата, се продава провизија од 200 јуани / тон по тон.Ако цената е поголема од цената на компанијата, сите дополнителни профити ќе бидат дадени на продажниот персонал. Ако можете да донесете луѓе да склучат зделка, дополнителен 50 јени по тон ќе му бидат доделени на препорачателот.

5: Позиционирање на производот, пластиката има нови материјали, рециклирани материјали, модифицирана пластика и слаба пластика во магацинот. Отпрвин направив нови материјали, но откако излезе платформата за е-трговија, цената стана многу транспарентна и постепено стана игра на коцкање.Ако погледнете на пазар и јадете, ќе заработите многу пари ако зголемите цената. Ако ја испуштите цената, ќе се вратите на ослободувањето преку ноќ. порано. Изменета пластика, отворив фабрика и изгубив повеќе од 20 милиони јуани, но не успеав да го сторам тоа. Конкуренцијата е многу жестока. Големите клиенти ги гледаат големите врсници и тие нема да ни дадат шанса. Клиентите исто така имаат високи барања за добавувачите. Тие го бараат овој систем и таа сертификација. Инвестицијата не била мала пред да започне бизнисот. Прагот е висок. Подоцна, одбрав да направам рециклирани материјали, слаби материјали, а цената беше нетранспарентна. Имаше простор да преживеам, а најголемата добивка од една нарачка беше скоро 200.000. Со цел да ги стабилизирам своите месечни приходи, додадов неколку изменети пластики.

6: Финансиско управување: Прво се плаќа целиот мој бизнис, а потоа се плаќа стока.Продажбата на готовина не е на кредит, побарувања од сметки и пари добиени од подземјето. Значи, јас секогаш имам готовина на мојата сметка. Кога правите финансиски менаџмент, има стотици илјади за еден месец. Се разбира, постојат посебни околности: на пример, ако наидам на голем клиент, јас сум повеќе пријатна со котирана компанија. Правилно сметајте ги сметките и остварете повеќе од 50% профит. Потврда еднаш на секои 3-4 месеци. Но, сепак е добра зделка.

7: Зголемување на приходите и намалување на трошоците: Во моментов, мојата компанија ги извршува своите одговорности за татко ми, сопругата и мајка ми. Јас сум одговорен за купување и интегрирање на ресурси. Мојата сопруга е задолжена за продажба и градење тим. Татко ми е одговорен за пари и логистика за продажба. Мајка ми е одговорна за хигиената и готвењето. Другото е аутсорсинг. Повикувањето автомобили е аутсорсинг, магацините аутсорсинг, а водењето работи се нарекува Диди, експрес. Бизнис е да се ангажираат агенти, без основна плата, висок модел на провизија. Значи, освен семејни трошоци и оперативни трошоци, нема други трошоци.

8: Добивка, комбинирање на големи профити, но брз обрт со мал профит, но брз обрт. Сите ние сме бизниси кои прво имаат профит, а потоа и трошоци. Финансиите на компанијата се релативно здрави. Кога ќе видам некои слаби материјали што треба да ги обработат други, ќе се пазарам и ќе ги земам сите. Ова е висок профит. Најголемата единствена добивка е скоро 200.000.

9: Континуиран развој, поголем и посилен!

Во моментов, нашата компанија испраќа 10 примероци секој ден, без разлика колку е тоа, јас секогаш го молам клиентот да ми го испрати, не бесплатно. Надоместокот за курир го плаќа клиентот.

Најбрзиот агент со кој работам ќе издаде нарачки во рок од 7 дена од учењето.Луѓе кои воопшто не знаат како да го направат тоа.

Мојот крајен сон е

Продадете 10.000 производи

Помогнете на 1.000 луѓе да заработат 500.000 годишно

Направете пластичен "Jingdong" надвор
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking