You are now at: Home » News » Македонски Macedonian » Text

Центарот за борба против измами потсетува

Enlarged font  Narrow font Release date:2022-03-02  Browse number:362
Note: Националниот центар за борба против измами потсетува: бидете вни

Националниот центар за борба против измами потсетува: бидете внимателни кога ќе ве контактира онлајн продавачот или службата за корисници за да се справи со враќањето на парите!

Запомнете: обичните онлајн трговци не треба да плаќаат однапред за враќање на средствата. Ве молиме најавете се на официјалната веб-страница за купување за враќање на средствата. Не верувајте на веб-страниците и врските обезбедени од други!
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking