You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Halangan utama nyanghareupan kamekaran industri bantu otomotif Vietnam

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-08-01  Browse number:396
Note: Ieu mangrupikeun halangan pikeun lokalisasi mobil sareng pamekaran industri bantosan mobil.

Vietnam "Vietnam +" dilaporkeun dina 21 Juli 2021. Menteri Perindustrian sareng Perdagangan Vietnam ngungkabkeun yén alesan utami pikeun kamajuan industri otomotif otomotif panganyarna nyaéta pasar otomotif Vietnam relatif leutik, ngan sapertilu ti Thailand sareng saparapat urang Indonesia. hiji.

Skala pasar leutik, sareng kusabab jumlah seueur mobil assembler sareng dispersi seueur modél anu béda, hésé pikeun perusahaan manufaktur (kalebet manufaktur, ngarakit mobil sareng ngahasilkeun bagian) pikeun nanem modal sareng ngembangkeun produk sareng produksi massal. Ieu mangrupikeun halangan pikeun lokalisasi mobil sareng pamekaran industri bantosan mobil.

Anyar-anyar ieu, pikeun aktip mastikeun pasokan suku cadang sareng ningkatkeun kontén domestik, sababaraha perusahaan domestik ageung di Vietnam parantos sacara aktif ningkatkeun inpormasi na dina industri bantu otomotif. Diantarana, THACO AUTO parantos nanem modal dina pangwangunan taman industri produksi suku cadang panggedéna Vietnam kalayan 12 pabrik di Propinsi Quang Nam kanggo ningkatkeun kontén mobilisasi sareng suku cadangna.

Salaku tambahan ka Perusahaan Perusahaan Vietnam Changhai, Grup Berjaya ogé nanem modal dina pangwangunan Kluster Industri Bantu Mobil Vietnam di Provinsi Quang Ninh. Ieu bakal janten tempat ngumpulkeun pikeun seueur perusahaan anu ngiringan bantosan otomotif. Produk utama perusahaan ieu nyaéta bagian mobil kalayan eusi téknologi langkung luhur, anu henteu ngan ukur ngalayanan kagiatan bisnis inti Grup Berjaya, tapi ogé ngalayanan kagiatan ékspor.

Ahli di industri yakin yén kakurangan suplai chip global laun-laun deui stabilitas dina akhir taun ieu atanapi satengah munggaran 2022. Masalah inti industri bantu otomotif Vietnam masih kapasitas pasar alit, anu henteu kondusif pikeun pamekaran produksi mobil sareng kagiatan perakitan sareng kagiatan produksi alat ganti.

Menteri Perindustrian sareng Perdagangan Vietnam ogé ngaku yén kapasitas pasar alit sareng bédana antara harga sareng biaya produksi mobil domestik sareng harga sareng biaya produksi mobil impor mangrupikeun dua halangan utama pikeun industri mobil Vietnam.

Dina raraga ngaleungitkeun halangan anu disebatkeun di luhur, Menteri Perindustrian sareng Perdagangan Vietnam ngusulkeun ngarencanakeun sareng ngawangun sistem prasarana pikeun nyumponan kabutuh jalma, utamina warga kota-kota gedé sapertos Hanoi sareng Kota Ho Chi Minh.

Kanggo méréskeun masalah bédana antara biaya produksi mobil produksi doméstik sareng mobil impor, Menteri Perindustrian sareng Perdagangan Vietnam yakin yén perlu teras-terasan ngajaga sareng sacara efektif nerapkeun kabijakan tingkat pajak impor preferensial pikeun suku cadang sareng komponenana anu ngalayanan produksi mobil sareng kagiatan perakitan.

Salaku tambahan, anggap révisi sareng suplemén peraturan anu aya hubunganana sareng tarif khusus pikeun ngadorong perusahaan pikeun ningkatkeun produksi sareng nilai tambah domestik.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking