You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Naon prospek pangwangunan industri plastik? Naon trend na?

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-07-04  Browse number:325
Note: Dina kaayaan anu dipikaterang, umumna dipercaya yén abad ka-20 mangrupikeun abad tina waja, sareng abad ka-21 bakal abad tina plastik.

Industri plastik ngalibatkeun sababaraha aspek sapertos produksi, penjualan, sareng pamrosésan, kalebet médis, transportasi, angkutan, panilitian ilmiah, bungkus sareng lapangan sanésna, kalebet perusahaan produksi petrokimia hulu, perusahaan pengolahan produk hilir, padagang, mal balanja B-end sareng anu sanésna integrasi multi-diménsi. Tiasa disebatkeun industri plastik ageung pisan, aya diskusi anu henteu kaetung, dumasar kana industri, industri plastik. Serangkaian laporan panilitian ngeunaan prospek, skala, sareng pamekaran nuturkeun hiji-hiji. Dumasar kana éksplorasi ieu, pamekaran industri plastik teras-terasan ningkat.

Dina kaayaan anu dipikaterang, umumna dipercaya yén abad ka-20 mangrupikeun abad tina waja, sareng abad ka-21 bakal abad tina plastik. Saatos asup ka abad 21, industri plastik global parantos lebet kana jaman pangembangan anu gancang. Plastik anu teras-teras ningkat dina produksi, impor sareng konsumsi di pasar di sababaraha nagara.

Dina kahirupan urang sadidinten, genah anu dibawa plastik ka urang universal, komo éta bakal tumiba kana sagala bidang kahirupan urang, dasarna dimana-mana. Éta bahan kaopat panggedéna saatos kai, semén, sareng waja, sareng posisina dina kahirupan urang ogé ningkat.

Saatos 40 taun pamekaran gancang, plastik parantos mimiti ngagentos waja, tambaga, seng, logam, kai sareng bahan sanésna, sareng ayeuna seueur dianggo dina konstruksi, mesin, pasokan industri sareng lapangan sanésna.

Data ilmiah nunjukkeun yén ukuran pasar plastik Cina nyalira parantos ngahontal 3 triliun yuan, sareng industri plastik berkembang pesat.

Ayeuna, konsumsi palastik taunan per kapita Cina ngan ukur 12-13kg, anu mangrupikeun 1/8 tina nagara maju sareng 1/5 ti nagara modéren. Numutkeun babandingan ieu, rohangan pangwangunan industri plastik di sababaraha nagara kawilang ageung. Numutkeun ka China Dipercaya yén dina waktos anu caket, Cina diperkirakeun janten produser kadua saatos konsumén kadua pangageungna di dunya.

Dina abad 21, industri plastik ngagaduhan prospek pangwangunan anu saé. Upami anjeun hoyong ngartos industri plastik, anjeun kedah ngartos heula kaayaan pasar bahan baku palastik sareng teras ngartos tren bahan baku plastik. Aya seueur inpormasi anu tiasa diotéktak dina Internét. Tingali kana transaksi, inpormasi, pergudangan, logistik, sareng kauangan perusahaan palastik hulu sareng hilir. Ngartos pelepasan harga pasar ex-pabrik na, sareng analisis pasar pas waktuna. Salaku tambahan, 90% inpormasi dina seueur halaman wéb ayeuna gratis.

Prospék Bahan Plastik-Bahan Pembersih Plastik

Sanaos industri plastik gaduh prospek anu saé pikeun pamekaran, éta ogé nyanghareupan polusi masalah-lingkungan anu serius dina kaayaan palastik anu masihan anjeun raoseun. Masalah polusi palastik sok aya di payuneun urang, janten sababaraha plastik anu rusak ogé parantos mimiti muncul di pasar, tapi biayana anu kawilang mahal nyababkeun pasar plastik anu rusak janten teu tiasa ngagentos plastik anu teu kauraikeun. Kamekaran pesat industri plastik ogé nyababkeun seueur bahaya anu disumputkeun, sapertos limbah plastik, polusi plastik, daur ulang plastik, sareng sajabana. Ayeuna, sababaraha nagara ogé ngenalkeun sababaraha kawijakan palastik, sapertos panggunaan kantong plastik, larangan plastik, sareng palastik larangan. Ku alatan éta, pamekaran palastik kahareup bakal condong ngabersihan bahan.

Dina hubungan ieu, diperyogikeun pikeun pamaréntah sareng departemén anu aya hubunganana pikeun aktip ngadorong perusahaan pikeun ngembangkeun plastik anu tiasa didegradasi, ngawujudkeun terobosan téknologi gancang-gancang, ngirangan biaya, sareng ngaktipkeun plastik anu rusak janten ngagentos plastik anu teu tiasa didegradasi gancang-gancang.

Prospék produk industri plastik luhur-tungtung

Kalayan pamekaran industri kimia batubara, tingkat katergantungan dina plastik umum di sababaraha nagara parantos laun turun, sareng tingkat kagumantungan produk plastik modérn luhur masih kawilang ageung, dugi ka 70%. Ngembangkeun produk plastik di sababaraha nagara bakal langkung condong kana pamekaran produk high-end.

Prospék Industri Plastik-Usaha Online

Kalayan palebuan "Internét +" sareng réformasi sisi-suplai, saluran penjualan énggal dina industri plastik nuju mekar, usaha online online di sababaraha nagara beuki ningkat, sareng jasa janten langkung dirobih, ngajantenkeun perdagangan plastik langkung distandardisasi, épisién, sareng lemah -kost.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking