You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Clariant ngajalankeun pigmén organik énggal

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-09-09  Browse number:463
Note: Salami konsentrasi anu dianggo dina aplikasi pamungkas henteu ngaleuwihan wates konsentrasi maksimum, éta saluyu sareng standar EU EN 13432: 2000.

Anyar-anyar ieu, Clariant ngumumkeun yén dina kaayaan tren yén pabrik plastik beuki ngagunakeun polimér biodegradable, unit bisnis pigmen Clariant parantos ngaluncurkeun saruntuyan produk pigmén anu disahkeun ku kompos, nyayogikeun nasabah pilihan pewarnaan anu énggal.

Clariant nyarios yén salapan produk terpilih tina séri Gancang sareng Graftol Clariant's ayeuna ngagaduhan labél sertifikasi kompos OK. Salami konsentrasi anu dianggo dina aplikasi pamungkas henteu ngaleuwihan wates konsentrasi maksimum, éta saluyu sareng standar EU EN 13432: 2000.

Numutkeun laporan, toner pigmen séri PV Fast sareng Graphtol mangrupikeun pigmén organik performa tinggi. Dua lini produk ieu tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi industri barang konsumén, sapertos nungtut bungkusan kontak kadaharan, peralatan méja / gudang plastik atanapi cocooan. Pewarnaan polimér biodegradable ngabutuhkeun pigmén pikeun minuhan ciri anu tangtu sateuacan aranjeunna tiasa dianggap degradable. Kanggo ngolah ngalangkungan fasilitas daur ulang organik, diperyogikeun tingkat handap logam beurat sareng fluorin, sareng sipatna henteu eko-toksik pikeun pepelakan.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking