You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Ngadamel palastik, ieu kumaha kuring ngasilkeun artos!

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-06-21  Browse number:306
Note: Agén panggancangna anu kuring damel sareng bakal ngaluarkeun pesenan dina waktos 7 dinten diajar. Jalma anu henteu terang kumaha ngalakukeunana pisan.

1: Jaringan, sabab kuring parantos fokus kana plastik salami 14 taun, sareng kuring kenal seueur réréncangan langkung ti 10 taun. Ayeuna seuseueurna mangrupikeun jalma anu suksés, mobil mewah, imah méwah, sareng perusahaan ageung! Kusabab aranjeunna ogé ngadamel plastik, kuring bébéja yén lamun kuring ngabantosan aranjeunna pikeun ngajual produk, éta bakal masihan kuring harga panghandapna. Gampang angkat upami anjeun ngagaduhan rerencangan langkung seueur, seueur teuing bos ageung sapertos kitu,

2: Kuring kedah profesional sareng fokus dina ngalakukeun hiji hal. Kuring kantos di industri palastik saprak kuring kaluar ti sakola. Kuring henteu pernah ngarobah industri. Abdi tiasa sareng parantos nyobian modél bisnis naon waé di industri ieu. Anjeun kedah ngartos produkna, sabab tujuanna nyaéta pikeun ngadamel langkung ti 1.000 produk sareng ngawangun palastik Jingdong Mall, janten anjeun kedah kenal kana panerapan produk éta.

3: Penjualan. Dina jaman ieu, bahan na euyeub, sareng aroma anggur ogé sieun ku gang anu jero. Aya seueur saluran promosi. Salaku conto: Google, Baidu, Alibaba, sareng sababaraha platform e-commerce nangtung, tapi sapertos kitu platform mahal pikeun dipromosikeun, Henteu cocog pikeun ngamimitian. Ayeuna kusabab seueur jalmi, pangaruhna henteu atra, sareng inpéstasi henteu tiasa disilihtukeurkeun pikeun pamulangan. Gratis, Momen WeChat, grup WeChat, sakedap waktos kanggo diposting. Pangaruhna datang langkung gancang. Salami anjeun masangkeun, batur bakal naros, conto, sareng ngadamel perjanjian. Tangtosna, sagala jinis promosi pastina diperyogikeun engké. Pondokna, nanem modal kedah diganjar, sareng teu aya artos anu sia-sia.

4: Tim, bagi artos. Numutkeun harga anu ditetepkeun ku perusahaan, komisi 200 yuan / ton per ton dijual. Upami hargana langkung luhur tibatan harga perusahaan, sadaya kauntungan tambahan bakal dipasihkeun ka staf penjualan. Upami anjeun tiasa nyandak jalma-jalma pikeun nganyahokeun, RMB tambahan 50 / ton bakal dilélérkeun ka anu nyarankeun.

5: Posisi produk, palastikna ngagaduhan bahan énggal, bahan daur ulang, plastik anu dirobih, sareng plastik lesu di gudang. Mimitina mah ngadamel bahan énggal, tapi saatos platform e-commerce kaluar, hargana janten transparan pisan, sareng laun-laun janten kaulinan judi. Upami ningali pasar sareng tuang, anjeun bakal ngasilkeun seueur artos upami ningkat hargana. Upami anjeun turunkeun harga, anjeun bakal balik deui ka pembebasan sapeuting. sateuacan. Plastik anu dirobih, kuring muka pabrik sareng kaleungitan langkung ti 20 juta yuan tapi gagal ngalaksanakeunana. Persainganana galak pisan. Pelanggan ageung ditatap ku réncang ageung. Éta moal masihan urang kasempetan. Palanggan ogé ngagaduhan syarat anu tinggi pikeun panyadia. Aranjeunna peryogi sistem ieu sareng sertifikasi éta. Investasi henteu sakedik sateuacan usaha dimimitian. Ambang jangkung. Teras, kuring milih ngadamel bahan daur ulang, bahan langsing, sareng hargana legap. Aya rohangan pikeun kuring salamet, sareng kauntungan anu paling ageung ampir 200,000. Dina raraga mastikeun panghasilan bulanan kuring, kuring nambahan sababaraha plastik anu dirobih.

6: Manajemén kauangan: Sadaya bisnis kuring dibayar heula teras barangna mayar engké. Transaksi tunai henteu dikredit, rekening ditampi, sareng pamayaran anu ditampi ti dunya dunya. Janten kuring sok gaduh artos dina akun abdi. Nalika ngalakukeun manajemén kauangan, aya ratusan rébu dina sabulan. Tangtosna, aya kaayaan anu khusus: contona, upami kuring mendakan palanggan utama, kuring langkung gampang sareng perusahaan anu didaptarkeun. Ngitung leres rekening sareng ngasilkeun kauntungan langkung ti 50%. Pamayaran dikumpulkeun sakali unggal 3-4 bulan. Tapi éta tetep saé.

7: Ningkatkeun pendapatan sareng ngirangan pengeluaran: Ayeuna, perusahaan kuring ngalakukeun tanggung jawab pikeun bapak, pamajikan, sareng indung kuring. Abdi tanggel waler pikeun mésér sareng ngahijikeun sumberdaya. Pamajikan kuring jawab penjualan sareng ngawangun tim. Bapa kuring anu ngurus artos sareng penjualan logistik. Indung kuring tanggung jawab pikeun kabersihan sareng masak. Anu sanésna outsourcing. Nelepon mobil outsourcing, gudang anu outsourcing, sareng ngajalankeun tugas disebat Didi, express. Usaha na nyaéta nyewa agen, teu aya gaji dasar, modél anti komisi anu luhur. Janten sajaba ti biaya kulawarga sareng biaya operasional, henteu aya biaya anu sanés.

8: Kauntungan, ngagabungkeun kauntungan ageung tapi elehan gancang sareng kauntungan alit tapi elehan gancang. Kami sadayana usaha anu gaduh kauntungan heula teras pengeluaran. Keuangan perusahaan relatif séhat. Nalika kuring ningali sababaraha bahan lesu anu kedah diolah ku anu sanés, kuring bakal nawar sareng nyandak éta sadayana. Ieu kauntungan tinggi. Untung tunggal pangluhurna ampir 200,000.

9: Pangwangunan kontinyu, langkung ageung sareng kuat!

Ayeuna, perusahaan kami ngintunkeun 10 sampel unggal dinten, teu paduli sabaraha éta, kuring sok naroskeun ka nasabah kanggo ngirim ka kuring, henteu gratis. Biaya kurir dibayar ku konsumén.

Agén panggancangna anu kuring damel sareng bakal ngaluarkeun pesenan dina waktos 7 dinten diajar. Jalma anu henteu terang kumaha ngalakukeunana pisan.

Impian utama kuring nyaéta

Ngajual 10.000 produk

Bantosan 1.000 jalma kéngingkeun 500,000 per taun

Ngadamel palastik "Jingdong"
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking