You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Seueur UKM di Vietnam dina kaayaan sesah

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-05-25  Browse number:311
Note: Numutkeun ka survey ieu, 24% UKM di Vietnam kapaksa nutup panto na di Pébruari 2021.

Vietnam "Jalma Muda" ngalaporkeun 8 Mei yén "2021 Laporan Operasi SME Vietnam" anu dipedalkeun ku Facebook dina 7 Méi nunjukkeun yén 40% UKM Vietnam kapaksa ngirangan padamelna kusabab pangaruh tina wabah mahkota énggal, anu 27 diantarana % Tina perusahaan ngeureunkeun sadaya pagawé tina damel.

Numutkeun ka survey ieu, 24% UKM di Vietnam kapaksa nutup panto na di Pébruari 2021. 62% perusahaan leutik sareng sedeng nyarios dina Facebook yén pendapatan operasionalna terus turun kusabab ngirangan paménta konsumén. 19% UKM tiasa nyanghareupan kasusah dina ranté pembiayaan, sareng 24% UKM hariwang yén jumlah palanggan bakal teras turun dina sababaraha bulan ka payun.

Nanging, 25% perusahaan leutik sareng sedeng nyarios yén pendapatan operasionalna parantos ningkat saprak taun kamari, sareng 55% perusahaan leutik sareng sedeng nyarios yén sanajan wabah henteu dikontrol sacara épéktip, aranjeunna yakin yén aranjeunna tiasa neraskeun pikeun beroperasi dina genep bulan ka hareup.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking