You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Pasar otomatis Vietnam ngagaduhan poténsi investasi anu jero

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-03-19  Browse number:364
Note: Ieu ogé pasar anu gaduh poténsial pikeun investor domestik sareng asing, kalebet pasar mobil.

Numutkeun laporan ti Vietnam "Saigon Liberation Daily", Vietnam dievaluasi salaku salah sahiji nagara anu ngalaman parobihan anu kuat di Asia Tenggara. Ieu ogé pasar anu gaduh poténsial pikeun investor domestik sareng asing, kalebet pasar mobil.

Produk doméstik kotor Vietnam mertahankeun kamekaran anu lumayan bahkan dina epidemi pneumonia mahkota anyar, anu hartosna yén ékonomi nagara kuring teras-terasan ningkat, anu nyababkeun ningkatna paménta mobil pikeun mésér mobil ku anu ngagaduhan kaayaan ékonomi. Dibandingkeun sareng 10 taun ka pengker, nalika konsumén Cina mésér mobil, aranjeunna langkung merhatoskeun kanyamanan, kaamanan, genah, hemat énergi, sareng harga anu terjangkau dina mobil. Ayeuna, konsumén ogé prihatin ngeunaan gaya sareng kasaluyuan mobil. Éta gumantung kana rupa bumi, sareng anu langkung penting, jasa purna jual sareng tim konsultasi profesional, kalebet bungkusan asuransi saatos dijual.

Nalika mésér mobil, sajaba beuratna seueur biaya, seueur konsumén resep milih caket tempat cicingna atanapi aya di rute artéri ageung atanapi dealer mobil anu sering kaliwatan, supados gampil ngajaga garansi saatos ngagaleuh. Ayeuna, aya seueur ruang paméran mobil di sababaraha propinsi sareng kota di nagara urang. Salaku conto, Vietnam Star Automobile, anu sacara éksklusif ngawakilan Mercedes-Benz, parantos dibuka 8 cabang di Vietnam.

Dina 2018, Bank Dunia parantos ngaramal yén ku 2035, langkung ti satengah tina populasi Vietnam bakal dilebetkeun kana kelas menengah global, kalayan konsumsi rata-rata unggal dinten langkung ti US $ 15, sareng nagara kuring ogé bakal janten méwah sareng mewah. mobil kalayan poténsial di Asia Tenggara. Salah sahiji pasar. Kusabab kitu, dina sababaraha taun terakhir, seueur mérek mobil méwah terkenal di dunya parantos muncul di Vietnam, sapertos Mercedes-Benz, Audi, BMW, Jaguar, Land, Rover, Bentley, Lamborghini, Porsche, Volvo, Ford, jst. sedengkeun seueurna psikologi konsumén nyaéta milih agén atanapi dealer anu dipercaya sareng dipercaya pikeun mastikeun asal usul produk, modél mobil inovatif, konsultasi propésional, pangiriman dina jadwal, jasa jaminan anu saé, sareng sajabana Li Dongfeng, Manajer Agénsi Mobil Mobil Mercedes-Benz tina Vietnam Star Long March Branch, nyarios: Salian ti ngajual harga, jasa sareng sababaraha kagiatan pilihan, cara konsultasi di ruang paméran ogé mangrupikeun hal anu penting nalika konsumen milih produk. Nalika palanggan milih agén mobil anu aranjeunna resep, aranjeunna biasana "satia" pisan kana éta mobil. Aranjeunna bakal uih deui ka agén pikeun "ngarenovasi" mobil, sareng bahkan mésér mobil anu kadua sareng katilu. Salaku tambahan, seueur ruang pamér ogé ngenalkeun sababaraha alat jaminan anyar, nyayogikeun kendaraan pikeun konsumén pikeun uji coba drive, atanapi ningkatkeun jasa ngagentosan kendaraan, sareng sajabana, pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu beragam.

Saatos pamaréntah Vietnam masihan biaya pendaptaran tambahan pikeun sababaraha jinis mobil anu dirakit di nagara éta, kakuatan beli pasar parantos ningkat. Khususna, dina bulan Séptember taun kamari, nagara parantos ngical 27,252 mobil, paningkatan 32% tibatan Agustus: 33,254 mobil dijual dina bulan Oktober, paningkatan 22% dibanding bulan saencanna: 36.335 mobil dijual dina bulan Nopémber, sataun- kanaékan taun Ngaronjat ku 9% dina sabulan.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking