You are now at: Home » News » Basa Jawa Indonesia » Text

Apa masalah umum ing industri cetakan injeksi?

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-02-10  Browse number:353
Note: Tekanan dhuwur mundhak nalika mesin mandheg, lan cetakan ora bisa dibukak nalika produksi maneh.

1. Yen ana kembang, coba tambahake suhu mateng.
2. Yen ana kembang bahan, tambahi tekanan mburi ndhuwur 25bar.
3. Siji kontaktor suhu saiki rusak, lan liyane disambungake menyang kontrol.
4. Cetakan ngarep lan mburi ngeterake banyu kanthi seri kanggo nyambung.
5. Pateni banyu adhem mesin banjur wiwiti produksi.
6. Pemanasan listrik ora dipateni nalika nozel dicopot.
7. Cetakan kasebut digantung ing udhara, ngadeg ing ngisor iki kanggo nglumpukake banyu.
8. Gunakake rod wesi kanggo nyabetake nozel.
9. Ngasah thimble kanggo ngalahake banyu.



10. Tekanan dhuwur mundhak nalika mesin mandheg, lan cetakan ora bisa dibukak nalika produksi maneh.
11. Aja mateni pasokan listrik, mateni motor, utawa gantung tandha peringatan sajrone njaga peralatan!
12. Ing weker tekanan kurang, tambahake posisi tekanan dhuwur.
13. Yen clamping manual ora bisa ditutup, tambahake intensitas operasi tangan (kencengake saklar utawa pencet tombol.)
14. Supaya bahan mudhun luwih cepet, gunakake obyek sing angel kanggo mbukak bukaan feed nalika sekrup bali!
15. Kepenak kenyamanan lan ngirit wektu, blok penet ora jejeg nalika cetakan wis akeh!
16. Nalika suhu sekrup durung tekan, suda suhu lan baleni bahane, mula sekrup dadi rusak!
17. Gunakake crane kanggo ngangkat cetakan tanpa nyopot plate tekanan
18. Pelari utama tetep ing cetakan tanpa nggunakake tongkat tembaga kanggo ngalahake nganggo rod wesi.
19. Saluran aliran utama tetep ing cetakan. Nalika cetakan ora ditutup, saluran aliran utama langsung angel "dipencet" kanthi tumindak injeksi.
20. Produk kasebut kebak banget lan tetep ing cetakan sing bisa dipindhah. Ditekan kaping pirang-pirang kanthi tekanan lengkap lan kacepetan lengkap, thimble rusak, lan ejector cacat;
21. Gerbang kasebut sithik banget, produke ora kebak, suhu laras mundhak banget, lan bahane bosok;
22. Pin gambar wis dipakai lan bahan pelari ora gampang dicopot. Gunakake tekanan dhuwur lan kacepetan kurang ing pungkasan cetakan kanggo ngencengi utawa narik dering kanggo meksa;
23. Produk kasebut dipasang ing cetakan, lan cetakan langsung ditutup kanggo nyoba narik produk kasebut.
24. Copot pipa banyu saka cetakan munggah lan mudhun kanggo bocor banyu menyang kothak listrik, nyebabake komputer layar ireng lan motherboard dadi kobong;
25. Proteksi wiwitan motor disetel kanthi ora bener, bakal tumindak langsung yen wis diwiwiti, ora ana wektu tundha sing cocog, lan motor bakal rusak;
26. Sirkuit cendhak sistem kertu lawang keamanan, lan lawang bisa dikunci sanajan lawang dibukak;
27. Klem cetakan nganggo kertas ing sisih cetakan (bagean kasebut duwe burrs), sing bakal nyebabake deformasi mekanisme penjepit lan uga rusak tiang;
28. Cetakan ngarep produk dipasang nganggo lem panas lan cetakan clamping angel ditarik
29. Suhu laras ora cukup (utawa suhu sing disetel ora cocog karo suhu sing dibutuhake ing materi), wiwiti sekrup leleh
30. Digunakake ing bahan baku (bahan daur ulang) tanpa wadhah magnet.
31. Pipa banyu adhem tong minyak kasebut ora nyambung utawa ora dibukak, malah digunakake.
32. Produksi bahan sing gampang decomposable lan korosif kayata PVC; Bakelite, bahan ing laras, mandheg nganti kosong
33. Yen termostat cetakan runner panas ora panas, ganti tabel kontrol (aja mriksa cetakan lan termostat rusak) lan kobong meja bola-bali
34. Narik plug ing cetakan nalika daya termostat dipateni
35. Yen motor mesin ora dipateni utawa catu daya dipateni, mula bakal bisa digunakake ing cetakan
36. Sawise cetakan dimuat, cetakan dibukak tanpa potongan anti-bukaan (batang baja sing ora diidini dibukak sadurunge lan sawise mbenakake)
37. Sawise cetakan dipasang, cetakan bakal dibukak yen blok makutha ora mudhun
38. Pipa minyak pompa minyak bocor utawa rada retak, lan diikat nganggo tape utawa gombal kain liyane lan ora digunakake;
39. Kabel telanjang, bundel nganggo pita transparan lan ditinggalake ing endi wae;
40. Alarm ora normal yaiku clamping cetakan tekanan tinggi tanpa nemokake sebabe
41. Sawise mati kanthi cepet, mesin ora bakal ditutup lan mesin bakal diwiwiti kanthi langsung.
42. Nalika nozel bocor, gunakake kertas utawa bantalan wesi;
43. Sawise cetakan pelari panas wis diiseni, uripake saklar pemanas listrik dhisik, banjur uripake banyu (balapan panas digawe panas dening banyu sing bocor)
44. Cetakan ndhuwur ora seimbang, lan kunci tekanan kurang ditambah nalika cetakan ora bisa ditutup
45. Nalika nyoba cetakan utawa ngasilake batch cilik, kanggo ngirit masalah, mung 4 set mati sing digunakake utawa ora ana banyu sing nyambung.
46. Supaya murah, sirkuit cepet saklar safety lawang safety mburi.

47. Nggunakake efektif utawa ora nggunakake gerbang keamanan mekanik, kira-kira 80% pabrik wis nindakake.
48. Cetakan sing kudu digawe panas kanggo uji coba cetakan langsung dibakar nganggo bedhil murub kanggo ngobati rongga cetakan
49. Tongkat keslametan rusak lan diikat nganggo tali. Terusake produksi tanpa diproses
50. Kaping pirang thimble ora ngeculake produk. Yen wis otomatis, pilih conto saka ndhuwur, kudu ati-ati!
51. Yen minyak hidrolik ora cukup, terusake produksi. Bathi ngisor minyak hidrolik bakal suwe. Gampang ngrusak pompa kuantitatif. Yen ora bisa digunakake, bukak pipa banyu sing sirkulasi lan tambahake banyu.
52. Sadurunge cetakan dimuat, pin ejector dipasang ing mesin, lan tekanan pin ejector mundhak dumadakan yen pin ejector ora bisa dibuwang, nyebabake ...
53. Posisi thimble produk berminyak, gunakake bedhil kanggo langsung ngobong thimble
54. Yen cetakan kepeksa disetel maneh, kesed lan aja dipasang!
55. Ana piranti nglindhungi keamanan, kesed, aja nginstal!
56. Aja nyukupi sarat lan meksa clamping lan injeksi cetakan tekanan tinggi!
57. Tabung inti narik banget, cendhak kertu ngalih lan aja nutup lawang aman!
58. Kanggo ngirit usaha mbukak lan nutup lawang, blok keamanan mekanik kudu digantung nganggo tali, utawa ora digunakake kanthi gampang!
59. Copot tutup proteksi injeksi plastik lan gunakake kanggo nggampangake ngilangi blok plastik;
60. Angkat cetakan tanpa mbukak cetakan lan angkat mesin.
61. Kanggo cetakan kanthi tarikan inti, bukak cetakan tanpa preduli urutane, lan cethane bakal rusak
62. Demo produk ora apik, poles permukaan EDM;
63. Kertu produk tembok sing ditemplek tipis ditarik nganggo kawat tembaga, nanging nalika kabel tembaga diketuk rata, langsung diketuk ing tiang
64. Cetakan ndhuwur lan ngisor, angkat cetakan menyang mesin kanggo nyetel posisi, aja ditekan nganggo plat tekanan ing wektu, tindakake perkara liyane, sing liyane mbukak cetakan tanpa dingerteni, lan cethane tiba.
65. Produk kasebut macet ing cetakan tetep, lan batang tembaga ora ditemokake. Kukul nganggo rod wesi kanggo ngecor cetakan kasebut
66. Nalika cetakan balap panas mbukak lem, amarga nozel panas banget jero, suhu bakal nambah tanpa konfirmasi suhu dekomposisi bahan baku, lan coba lebur lem adhem;
67. Nalika ngangkat cetakan kasebut, ora bakal mriksa manawa cincin angkat dipasang kanthi bener, lan cetha kasebut mudhun nalika dioperasikake;
68. Cetakan kasebut digantung ing udhara kanggo nyetel kekandelan cetakan.
69. Setelan inti narik diganti, langsung semi-otomatis, cetakan kasebut kena.
70. Muter eksternal nozel mesin cetak injeksi kanggo nyuda dawa utas lan nambah nozel (nalika nozel mesin cetak injeksi durung suwe).
71. Yen piring cetakan cetakan duwe saklar mikro, bakal diasilake tanpa kabel
72. Kalorone ejector lan slider diuripake kanthi silinder minyak. Ana batang ejector ing sangisore geser, lan tabung neutron ora disambungake miturut tandha, utawa pipa disambungake kanthi bebarengan (slider rusak).
73. Gunakake pancing utawa sling, dering ora dikencengi, kait utawa sling muter nganggo cetakan, cincin lan cetakan gampang ambruk;
74. Yen cangkeme panas diblokir, ketuk nganggo batang tembaga.
75. Bahane bocor. Nambah kacepetan meksa jog njupuk banjur pencet cetakan.
Penanganan pengecualian
76. Yen cincin pemanas nozel rusak, gunakake bedhil kanggo diobong.
77. Clamping cetakan ora lancar, gunakake tekanan dhuwur lan kecepatan cepet kanggo cepet-cepet (ora konfirmasi manawa cetakan kasebut salah utawa ora ana pelumasan);
78. Kacepetan sekrup alon, gunakake tekanan dhuwur lan kacepetan dhuwur kanggo muter (ora kanggo konfirmasi manawa suhu kasebut pas);
79. Yen produk ora wareg, gunakake tekanan dhuwur banjur penet (ora kanggo konfirmasi manawa suhu kasebut pas);
80. Nozel lan flange ora bisa dicopot, mula gunakake bahan bakar sawise ngalahake kanthi kuat;
81. Nalika cetakan diturunake, dering posisi wis macet lan sisih ndhuwur sing atos dideleng;
82. Produk dipasang ing cetakan, lan batang tembaga digunakake kanggo pry hard;
83. Nozel clogged, lan produk ora cukup kanggo meksa --- aja nyopot nozel;
84. Nalika ngemot cetakan sing gedhe, wedi yen cetakan ora aman --- Gunakake afterburner sing dawa banget kanggo pencet keras;
85. Sajrone produksi, yen suhu minyak utawa penyimpangan suhu material disetel, kisaran watesan ndhuwur lan ngisor bakal ditambah-sebabe ora dicenthang;
86. Sajrone operasi normal, yen ana masalah karo produk, atur paramèter --- aja analisa sebab: kayata kenaikan suhu cetakan;
87. Pateni fungsi weker nalika manipulator tansah alarm --- aja ngilangi kesalahan;
88. Tarik thermocouple yen suhu mesin minyak banget

89. Nalika panggeser ora geser kanthi lancar, cukup longgar sekrup geser lan terusake produksi tanpa mriksa!
90. Inti cetakan ora ditutup kanthi apik, lan banyu saya sithik. Amarga ukuran batch sing sithik, mula ora bisa diproduksi, sing nyebabake karat permukaan sing terukir;
91. Bagian inti cetakan ngeculake utawa rusak, amarga jumlah sing bakal diprodhuksi ora kakehan, lan produksi ora gelem, nyebabake kerusakan modul liyane lan nambah kesulitan ndandani.
92. Produk kasebut tetep ing cetakan lan langsung diobong ing cetakan nganggo bedhil geni;
93. Mati ing ndhuwur ora ngonfirmasi saklar konfirmasi reset dwimble
94. Yen ora ana lampu kilat ing produk, pasukan clamping sing luwih dhuwur digunakake;
95. Nalika nyoba cetakan anyar, cetakan pertama bakal ngisi produk.
96. Yen sampeyan ora wareg, sampeyan bakal nambah materi kanthi temenan.
97. Kanggo nambah wektu siklus, nambah tekanan lan kecepatan cetakan kanggo mbukak!
98. Kabel listrik ora diikat sawise ngganti koil pemanas.
99. Penet terus tombol lawang safety nganggo tangan kanggo ngoperasikake mesin tanpa rod mandheg;
100. Yen corong angel dibuwang, ora perlu ngadeg magnetik;
101, mesin cetak injeksi, operasi sisih operasi mbalikke
102. Yen cetakan ora ditutup, tabel njupuk terus.
103. Ora ana proteksi voltase kurang utawa kegagalan proteksi voltase murah kanggo njepit cetakan.
104. Pintu aman gagal, lan produksi tetep bahaya.
105. Kanggo peralatan kanthi ngalih rem tangan loro, sirkuit cendhak lan jangkepi nganggo tangan siji (kayata mesin cetak injeksi vertikal).
106. Akeh wong sing ngoperasikake mesin kasebut bebarengan.
107. Nalika motor diwiwiti, penet tombol operasi kanggo tumindak.
108. Gunakake gilingan ing mesin kasebut supaya kesel.

 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking