You are now at: Home » News » Basa Jawa Indonesia » Text

Tip polisi: Iki kabeh apus

Enlarged font  Narrow font Release date:2022-03-12  Browse number:401
Note: Pusat anti-penipuan ngelingake yen wong-wong sing nganakake swiping tagihan paruh wektu, ngindhuksi investasi gambling,

Pusat anti-penipuan ngelingake yen wong-wong sing nganakake swiping tagihan paruh wektu, ngindhuksi investasi gambling, pura-pura dadi layanan pelanggan sawise-sales, menehi ganti rugi lan mbalekaken, lan njaluk pembayaran simpenan, mbatalake akun silihan online utawa kosongake kuota kanggo takon. kanggo transfer kabeh penipuan.


Polisi tip: silihan online, sadurunge utang, supaya sampeyan mbayar ragad sembarang kudu penipuan; Sing mbayar dhuwit online lan komisi bali kabeh penipuan; Tutor online narik sampeyan menyang grup, ngajari sampeyan nandur modal, lan ngaku yen kabeh wong sing njupuk sampeyan entuk dhuwit minangka penipuan.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking