You are now at: Home » News » Basa Jawa Indonesia » Text

Nggawe plastik, iki carane golek dhuwit!

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-06-21  Browse number:396
Note: Agen paling cepet sing aku kerja bareng bakal nerbitake pesen sajrone 7 dina sinau. Wong sing ora ngerti babar pisan.

1: Jaringan, amarga aku wis fokus ing plastik sajrone 14 taun, lan aku kenal akeh kanca luwih saka 10 taun. Saiki umume, yaiku wong sing sukses, mobil mewah, omah mewah, lan perusahaan gedhe! Amarga uga nggawe plastik, aku banjur ngandhani, yen nulungi adol produk kasebut, regane bakal menehi rega paling murah. Gampang yen sampeyan duwe kanca liyane, akeh banget bos gedhe,

2: Aku kudu profesional lan fokus ing siji prekara. Aku wis nate industri plastik wiwit ora sekolah. Aku ora nate ngowahi industri. Aku bisa lan nyoba model bisnis ing industri iki. Sampeyan kudu ngerti produke, amarga tujuane nggawe luwih saka 1.000 produk lan nggawe plastik Jingdong Mall, dadi sampeyan kudu ngerti babagan aplikasi produk kasebut.

3: Penjualan. Ing jaman saiki, bahan kasebut akeh banget, lan aroma anggur uga wedi ing lorong-lorong jero. Ana akeh saluran promosi. Contone: Google, Baidu, Alibaba, lan sawetara platform e-commerce vertikal, nanging platform larang kanggo promosi, Ora cocog kanggo wiwitan. Saiki amarga wis akeh wong, efek kasebut ora jelas, lan investasi ora bisa diganti kanggo bali. Grup WeChat Gratis, WeChat, mung njupuk sawetara wektu kanggo ngirim. Efek kasebut luwih cepet. Anggere sampeyan ngirim, wong bakal takon, conto, lan menehi kesepakatan. Mesthine, kabeh jinis promosi mesthi dibutuhake mengko. Cekake, investasi kudu diganjar, lan ora ana dhuwit sing bakal boros.

4: Tim, bagi dhuwit. Miturut rega sing ditemtokake perusahaan, komisi 200 yuan / ton didol. Yen regane luwih dhuwur tinimbang rega perusahaan, kabeh bathi ekstra bakal diwenehake marang staf penjualan. Yen sampeyan bisa nggawa wong kanggo menehi hasil, RMB 50 / ton tambahan bakal dianugerahi rekomendasi.

5: Posisi produk, plastik duwe bahan anyar, bahan daur ulang, plastik modifikasi, lan plastik lesu ing gudang. Wiwitane aku nggawe bahan anyar, nanging sawise platform e-commerce metu, regane dadi transparan banget, lan mbaka sethithik dadi game judi. Yen ndeleng pasar lan mangan, bakal entuk akeh dhuwit yen nambah regane. Yen sampeyan ngeculake rega kasebut, sampeyan bakal bali menyang pembebasan sewengi. sadurunge. Plastik modifikasi, aku mbukak pabrik lan kelangan luwih saka 20 yuta yuan nanging gagal daklakoni. Persaingan kasebut galak banget. Pelanggan gedhe ditateni dening kanca gedhe. Ora bakal menehi kita kesempatan. Pelanggan uga duwe sarat sing akeh kanggo para pemasok. Dheweke mbutuhake sistem iki lan sertifikasi kasebut. Investasi durung sithik sadurunge bisnis diwiwiti. Ambang kasebut dhuwur. Mengko, aku milih nggawe bahan daur ulang, bahan slamet, lan regane legap. Ana papan kanggo uripku, lan bathi paling dhuwur udakara 200.000. Kanggo nyetop penghasilan saben wulan, aku nambah sawetara plastik modifikasi.

6: Manajemen finansial: Kabeh bisnisku mbayar dhisik banjur barangku mengko dibayar. Transaksi awis ora dikreditake, piutang, lan pembayaran sing ditampa saka jagad ngisor. Dadi, aku mesthi duwe awis ing akunku. Nalika nindakake manajemen finansial, ana atusan ewu sajrone sewulan. Mesthi wae, ana kahanan khusus: contone, yen nemoni pelanggan utama, aku luwih seneng karo perusahaan sing ana ing dhaptar. Cacah akun kanthi bener lan bathi luwih saka 50%. Bayarane dikumpulake saben wulan 3-4 wulan. Nanging isih sukses.

7: Nambah penghasilan lan nyuda pengeluaran: Saiki, perusahaan saya nindakake tanggung jawab kanggo bapak, bojoku, lan ibu. Aku tanggung jawab kanggo tuku lan nggabungake sumber daya. Bojoku tanggung jawab kanggo adol lan nggawe tim. Bapakku tanggung jawab dhuwit lan logistik penjualan. Ibukku tanggung jawab kanggo kebersihan lan masak. Sing liyane yaiku outsourcing. Nelpon mobil minangka outsourcing, gudang outsourcing, lan nglakokake tugas diarani Didi, express. Bisnis kasebut yaiku nyewa agen, ora duwe gaji dhasar, model anti-komisi sing dhuwur. Dadi, kajaba biaya kulawarga lan biaya operasional, ora ana biaya liyane.

8: Bathi, nggabungake bathi gedhe nanging turnover cepet kanthi bathi sithik nanging omset cepet. Kita kabeh bisnis sing duwe bathi luwih dhisik banjur mbuwang. Keuangan perusahaan cukup sehat. Nalika ndeleng sawetara bahan lesu sing kudu diproses dening wong liya, aku bakal nyang-nyangan lan njupuk kabeh. Iki bathi dhuwur. Bathi tunggal paling dhuwur udakara 200.000.

9: Pangembangan terus-terusan, luwih gedhe lan kuwat!

Saiki, perusahaan kita ngirim 10 conto saben dina, ora ketompo sepira gedhene, aku mesthi njaluk pelanggan ngirimake marang aku, ora gratis. Biaya kurir dibayar dening pelanggan.

Agen paling cepet sing aku kerja bareng bakal nerbitake pesen sajrone 7 dina sinau. Wong sing ora ngerti babar pisan.

Impenku sing utama yaiku

Adol 10.000 produk

Bantuan 1.000 wong entuk 500.000 saben taun

Gawe plastik "Jingdong"
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking