You are now at: Home » News » Basa Jawa Indonesia » Text

Pasar otomatis Vietnam duweni potensi investasi sing jero

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-03-19  Browse number:543
Note: Iki uga minangka pasar kanthi potensial gedhe kanggo investor domestik lan asing, kalebu pasar mobil.

Miturut laporan saka "Saigon Liberation Daily" Vietnam, Vietnam dievaluasi minangka salah sawijining negara sing ngalami owah-owahan ing Asia Tenggara. Iki uga minangka pasar kanthi potensial gedhe kanggo investor domestik lan asing, kalebu pasar mobil.

Produk domestik bruto Vietnam njaga pertumbuhan sing gedhe sanajan ana ing epidemi pneumonia mahkota anyar, sing tegese ekonomi negara saya terus ningkat, sing nyebabake permintaan mobil kanggo tuku mobil dening wong-wong sing duwe kondisi ekonomi. Dibandhingake karo 10 taun kepungkur, nalika konsumen Tionghoa tuku mobil, dheweke luwih nggatekake kenyamanan, keamanan, kenyamanan, hemat energi, lan rega terjangkau ing mobil kasebut. Saiki, konsumen uga kuwatir karo gaya lan kesesuaian mobil. Iku gumantung karo medan, lan sing luwih penting, layanan purna jual lan tim konsultasi profesional, kalebu paket asuransi sawise jual.

Nalika tuku mobil, saliyane ngebotake macem-macem biaya, akeh konsumen luwih milih milih cedhak omah utawa dununge ing rute arteri utama utawa dealer mobil sing asring liwat, saengga bisa gampang njamin garansi sawise tuku. Saiki, ana akeh ruang pamer mobil ing macem-macem provinsi lan kutha ing negara kita. Contone, Vietnam Star Automobile, sing khusus makili Mercedes-Benz, wis mbukak 8 cabang ing Vietnam.

Ing taun 2018, Bank Dunia prédhiksi manawa ing taun 2035, luwih saka saparo populasi Vietnam bakal ditambahake menyang kelas menengah global, kanthi konsumsi rata-rata saben dina luwih saka US $ 15, lan negara saya uga bakal dadi mewah lan mewah. mobil kanthi potensial ing Asia Tenggara. Salah sawijining pasar. Mula, ing taun-taun pungkasan, akeh merek mobil mewah sing kondhang ing saindenging jagad wis tampil ing Vietnam, kayata Mercedes-Benz, Audi, BMW, Jaguar, Land, Rover, Bentley, Lamborghini, Porsche, Volvo, Ford, lsp. dene umume psikologi konsumen yaiku milih agen utawa dealer sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo nggawe asal usul produk, model mobil inovatif, konsultasi profesional, pengiriman jadwal, layanan garansi sing apik, lsp. Li Dongfeng, Manajer Agensi Mobil Mobil Mercedes-Benz saka Vietnam Star Long March Branch, ujar: Saliyane adol rega, layanan lan macem-macem kegiyatan pilihan, cara konsultasi ing ruang pamer uga dadi faktor penting nalika konsumen milih produk. Nalika pelanggan milih agen mobil sing disenengi, umume dheweke "setya" banget. Dheweke bakal bali menyang agen kanggo "ndandani" mobil, lan malah tuku mobil nomer loro lan nomer telu. Kajaba iku, akeh ruang pamer uga ngenalake macem-macem peralatan garansi anyar, nyedhiyakake kendharaan kanggo para pelanggan supaya bisa nyoba drive, utawa nambah layanan penggantian kendaraan, lsp.

Sawise pamrentah Vietnam menehi biaya registrasi tambahan kanggo macem-macem jinis mobil sing diklumpukake ing negara kasebut, tenaga tuku pasar saya tambah. Khusus, ing wulan September taun kepungkur, negara kasebut wis adol 27.272 mobil, mundhak 32% tinimbang Agustus: 33.225 mobil didol ing wulan Oktober, paningkatan 22% dibanding wulan sadurunge: 36.335 mobil didol ing wulan November, setaun- kenaikan taun Tambah karo 9% ing wulan.
 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking