PostYou are now at: Home » Supply » machinery/equipments » Others »

Plastike të nxehtë saldim saldim makine seri prodhues

Click image to view original image
Brand: shoucheng
Price: Negotiable
Min.Order:
Supply
Delivery: Shipment within days since the date of payment
Address: Chinaland
Valid until: Never Expire
Updated on: 2021-10-04 12:20
Hits: 4835
Enquiry
Company Detail
You are not logged in. Please log in to view contact details
After registering for free as a member, you can...
Supply and demand information Promote their products
The establishment of corporate shops Do business online
Not a member, Register Now
 
 
Details

Model Paramemters
HC-Q1500 HC-Y1500 HC-S1500
Madhësia e paraqitjes mm 1500*1550*2000 1500*1550*2100 1500*1550*2100
Mënyra e drejtimit
Pneumatike presioni i vajit servo
Goditje e sipërme goditje mm 500 550 550
Goditje më e ulët e goditjes mm 450 450 450
Distanca minimale e mënyrës mm 200 220 220
Presioni i fillimit të nxehtësisë së nxehtë Mpa > = 4.0 > = 4.0 > = 4.0
Dalje Ora 80-100 100-150 100-200
Tensioni V 380 380 380
Mbrojtje me rreze infra të kuqe
JO PO PO
Pesha e makinës Kg 800 1000 1200
E personalizuar
PO PO PO

Parimi i makinës së saldimit me pllaka të nxehta: kryesisht përmes një pllake ngrohjeje të kontrolluar nga temperatura për të bashkuar pjesët plastike. Gjatë saldimit, pllaka e ngrohjes vendoset midis dy pjesëve plastike.Kur pjesa e punës është afër pllakës së ngrohjes, plastika fillon të shkrihet. Pasi të ketë kaluar një kohë e paracaktuar e ngrohjes, plastika në sipërfaqen e pjesës së punës do të arrijë një shkallë të caktuar të shkrirjes. Në këtë kohë, pjesa e punës ndahet në dy anët, pjata e ngrohjes hiqet dhe pastaj të dy pjesët e punës bashkohen së bashku Kur një kohë të caktuar saldimi dhe Pas thellësisë së saldimit, i gjithë procesi i saldimit përfundon.A. Procesi i ndërtimit të makinës së saldimit me pllaka të nxehta:

1. Makina e saldimit me pllaka të nxehta mund të ndahet në tip vertikal ose paralel sipas pajisjes së pllakës së nxehtë.

2. Saldimi me pllaka të nxehta mund të ndahet në drejtim horizontal dhe horizontal sipas mykut. Kjo do të thotë, makina e saldimit të pllakave të nxehta dhe makina e saldimit të pllakave të nxehta.

3. Vëllimi i makinës së saldimit të pllakës së nxehtë përcaktohet nga madhësia e pjesëve të salduara dhe mënyra e drejtimit mund të jetë makinë pneumatike, hidraulike ose servo motorike sipas madhësisë së pajisjes. Gjegjësisht makina pneumatike e saldimit të pllakave të nxehta dhe makina hidraulike e saldimit të pllakave të nxehta.

4. Sipas kërkesave të procedurës së saldimit, mund të zgjidhet mënyra gjysmë-automatike ose plotësisht automatike. Pajisjet ruajnë stabilitet të mirë, mund të sigurojnë efekt të qëndrueshëm të saldimit dhe saktësi të lartë pas përpunimit të pjesës së punës, temperaturës së saldimit, kohës së ngrohjes, kohës së ftohjes, thellësisë së ngrohjes, presionit të thellësisë së saldimit, kohës së ndërrimit dhe parametrave të tjerë të gjitha janë të rregullueshme. Parametrat e tjerë opsionalë të saldimit janë gjithashtu të rregullueshëm.Për pajisjet me një dizajn horizontal të pllakës së nxehtë, pllaka e nxehtë mund të rrotullohet me 90 ° për pastrim.

Makinë saldimi me pllaka të nxehta Procesi i saldimit (procesi është plotësisht automatik, thjesht vendosni dhe merrni pjesët dhe shtypni butonin e fillimit)

Vendoseni kapësen e poshtme të produktit nën pjesën plastike për të thithur dhe mbyllni kapësen e sipërme të produktit me pjesën e gomës. Shtypni butonin e fillimit. Pllaka e nxehtë hyn në pllakën e poshtme dhe pllakën e sipërme (lëviz relativisht në të njëjtën kohë) Ngjiteni kapësen e sipërme në fund të pllakës së sipërme dhe pllakës së poshtmeB. Përparësitë e makinës së pllakave të nxehta:

1. Funksionim i lehtë dhe gamë e gjerë aplikimi.

2. Efekti i saldimit të papërshkueshëm nga uji dhe hermetik mund të arrihet pas saldimit.

3. Saldimi i pjesëve të punës më të mëdha ose të parregullta ose të izoluara mund të zgjidhet lehtë.

4. Performanca e qëndrueshme, shpejtësia e shpejtë e funksionimit, kursimi i punës, efikasiteti i lartë, dy herë më i shpejtë se metodat tradicionale të funksionimit.

5. Pamja e avionit është kryesisht blu qielli, e cila është e pastër, e thjeshtë, e bukur dhe rezistente ndaj papastërtisë, e cila është e përshtatshme për pastrim dhe mirëmbajtje pas operimit.

6. Dizajni i të gjithë strukturës së makinës është i arsyeshëm dhe mjeshtëria është bujare.C. Makinë saldimi me pllaka të nxehta


Fusha e aplikimit

Industria e automobilave: parakolp, panele instrumentesh, rezervuarë karburanti, kapakë të kokës së cilindrit, grila ftohëse të lehta të kombinuara para dhe mbrapa, tuba ventilimi, vizore dielli, etj. parregullsi Gjithashtu duhet të jetë pjesë plastike e papërshkueshme nga uji, hermetike dhe me forcë të lartë; përdoret për saldimin e plastikave të mëdha të parregullta si dritat e makinave, gimbaleve të makinës larëse, bateritë, hekurat e avullit dhe rezervuarët e ujit të makinave ...

Total: 0 [Show All]  Related Reviews
 
More »Our Others Products

[ SupplySearch ]  [ Add To Favourite ]  [ Tell Friends ]  [ Print Content ]  [ Violation Report ]  [ Close Window ]