You are now at: Home » News » Bahasa Indonesia Sunda » Text

Naon masalah umum dina industri citakan injeksi?

Enlarged font  Narrow font Release date:2021-02-10  Browse number:307
Note: Posisi gimbal produk berminyak, anggo bedil pikeun langsung ngaduruk gimbal

1. Upami aya kembang, cobi tingkatkeun suhu bahan bakar.
2. Upami aya kembang matérial, tingkatkeun tekanan tonggong di luhur 25bar.
3. Hiji kontaktor suhu ayeuna rusak, sareng anu sanésna nyambung kana kontrol.
4. Cetakan payun sareng tukang ngangkut cai dina séri kanggo nyambung.
5. Pareuman cai tiis tina mesin sareng mimitian produksi.
6. Pemanasan listrik henteu dipareuman nalika nozel dihapus.
7. kapang anu ngagantung dina hawa, nangtung handapeun pikeun ngumpulkeun cai.
8. Anggo rod beusi pikeun mencétan nozel.
9. Asahkeun gimbal pikeun sambel kana cai.



10. Tekanan tinggi diangkat nalika mesin dieureunkeun, sareng kapang henteu tiasa dibuka nalika produksi deui.
11. Entong pareuman catu daya, pareuman motor, atanapi ngagantung tanda peringatan nalika parawatan!
12. Dina alarem tekanan low, ningkatkeun posisi tekanan tinggi.
13. Nalika clamping manual henteu tiasa ditutup, tingkatkeun inténsitas operasi panangan anjeun (kencengkeun saklar atanapi colokkeun kancing cangkéng.)
14. Dina raraga ngajantenkeun bahan na turun langkung gancang, anggo obyék heuras pikeun nyodok muka pakan nalika sekrup balik!
15. Merenahkeun genah sareng ngahémat waktos, blok pers henteu jejeg nalika kapang dimuat!
16. Nalika suhu sekrup henteu ngahontal, turunkeun suhu sareng balikeun deui bahanna, nyababkeun sekrupna rusak!
17. Paké derek pikeun angkat kapang tanpa nyoplokkeun pelat tekanan
18. lumpat utama nempel kana kapang tanpa nganggo rod tambaga pikeun sambel eta ku rod beusi.
19. Saluran aliran utama nempel kana kapang. Nalika kapang henteu ditutup, saluran aliran utama langsung heuras "diperes" ku tindakan suntikan.
20. produkna pinuh teuing sareng lengket kapang anu tiasa dipindahkeun. Dipencet sababaraha kali sareng tekanan lengkep sareng gancang, gimbalna rusak, sareng éjektorna cacad;
21. Gerbangna alit teuing, produkna henteu pinuh, suhu tong naék pisan, sareng bahan na terurai;
22. Pin gambar dipaké sareng bahan lumpatna henteu gampang murag. Anggo tekanan tinggi sareng kecepatan handap dina tungtung kapang pikeun ngégel atanapi narik cincin kanggo maksa;
23. Produk dilereskeun kana kapang, sareng kapang langsung ditutup kanggo nyobian narik produkna kaluar.
24. Cabut pipa cai tina kapang ka luhur sareng ka handap pikeun ngabocorkeun cai kana kotak listrik, nyababkeun komputer layar hideung motherboard na kaduruk;
25. Protéksi ngamimitian motor disetél teu leres, éta bakal meta langsung salami éta dimimitian, henteu aya waktos waktos tunda anu sami, sareng motorna bakal rusak;
26. Sirkuit pondok sistem kartu panto kaamanan, sareng panto tiasa dikonci sanajan panto dibuka;
27. Klem kapang ku kertas dina hiji sisi kapang (bagian-bagianna aya burrs), anu bakal nyababkeun deformasi mékanisme penjepit sareng bahkan ngarusak tihang;
28. Cetakan payun produk ditempelkeun ku lem panas sareng cetakan clamping heuras ditarik
29. Suhu tong henteu cekap (atanapi suhu anu disetél henteu cocog sareng suhu anu dibutuhkeun tina matéri), mimitian sekrup ngalembereh
30. Dipaké dina bahan baku (bahan daur ulang) tanpa wadah magnét.
31. Pipa cai tiis tina tong henteu nyambung atanapi henteu dibuka, bahkan dianggo.
32. Produksi bahan gampang dékomposisi sareng korosif sapertos PVC; Bakelite, bahan dina laras, lirén dugi ka dikosongkeun
33. Upami thermoat kapang runner panas henteu panas, ngagentos tabel kontrol (tong parios naha kapang sareng termostat lepat) sareng ngabeuleum méja sababaraha kali
34. Narik colokkeun kana kapang nalika kakuatan termostat dipareuman
35. Upami motor mesin henteu pareum atanapi catu daya dipareuman, éta bakal tiasa dianggo dina kapang
36. Saatos kapang dimuat, kapang dibuka tanpa potongan anti bukaan (batang waja anu teu kénging dibuka sateuacan sareng saatos ngalereskeun)
37. Saatos kapang disimpen, kapang bakal dibuka upami blok makuta henteu diturunkeun
38. Pipa minyak pompa minyak bocor atanapi rada retak, teras dihijikeun sareng pita atanapi strip kaén anu sanés sareng dianggo bieu;
39. Kabelna bulistir, dibungkus ku pita transparan sareng ngantepkeun dimana waé ayana;
40. Alarm anu henteu normal nyaéta tekanan-clamping kapang tekanan luhur tanpa mendakan sababna
41. Saatos pareum pondok, mesin moal ditempelkeun sareng mesinna bakal langsung mimitian.
42. Nalika nozor bocor, anggo kertas atanapi bantalan beusi;
43. Saatos cetakan runner panas dimuat, hurungkeun saklar pemanasan listrik heula, teras hurungkeun cai (lumpatna panas dipanaskeun ku cai anu bocor)
44. kapang luhur henteu saimbang, sareng konci tekanan handap ningkat nalika kapang henteu tiasa ditutup
45. Nalika nyobian kapang atanapi ngahasilkeun sakumpulan alit, pikeun ngahémat masalah, ngan ukur 4 set mati anu dianggo atanapi henteu aya cai anu nyambung.
46. Supaya murah, sirkuit pondok saklar kaamanan panto kaamanan tukang.

47. Pamakéan henteu épéktip atanapi henteu nganggo gerbang kaamanan mékanis, diperkirakeun yén 80% pabrik parantos ngalakukeun éta.
48. Cetakan anu kedah dipanaskeun pikeun cobaan kapang langsung dibakar nganggo bedil seuneu pikeun ngamankeun rongga kapang
49. Tongkat kaamanan rusak sareng dihijikeun ku tali. Teruskeun produksi tanpa pamrosésan
50. Sababaraha kali thimble henteu teundeun produkna. Nalika éta otomatis pinuh, sacara paksa nyandak conto ti luhur, ati-ati!
51. Nalika minyak hidrolik henteu cekap, teraskeun produksi. Wates handap minyak hidrolik bakal lami. Gampang ngaruksak pompa kuantitatif. Upami éta henteu tiasa dianggo, buka pipa cai anu beredar teras nambihan cai.
52. Sateuacan kapang dimuat, pin éjektor dipasang dina mesin, sareng tekanan pin éjektor ningkat ujug-ujug upami pin éjektor henteu tiasa dialuarkeun, hasilna ...
53. Posisi gimbal produk berminyak, anggo bedil pikeun langsung ngaduruk gimbal
54. Nalika kapang dipaksa ngareset, teu puguh sareng entong masangkeunana!
55. Aya alat panyalindungan kaamanan, teu puguh, tong masang!
56. Entong nyumponan sarat sareng maksa cetakan tekanan-tekanan tinggi sareng suntikan!
57. Pipa tarik inti panjang teuing, pondok saklar kartu sareng ulah tutup panto kaamanan!
58. Dina raraga ngahémat usaha dina muka sareng nutup panto, blok kaamanan mékanis kedah digantung ku tali, atanapi ngan saukur henteu dianggo!
59. Cabut tutup pelindung suntikan palastik sareng gunakeun pikeun mempermudah panyabutan blok plastik;
60. Angkat kapang tanpa muka kapang sareng angkat mesinna.
61. Pikeun kapang kalayan inti narik, buka kapang henteu paduli urutanna, sareng kapang bakal rusak
62. Demonstrasi produk henteu saé, ngagosok permukaan EDM;
63. Kartu produk anu témbok ipis ditarik ku kawat tambaga, tapi nalika kawat tambaga diketrok datar, éta langsung diketrokan dina tihang
64. Cetakan luhur sareng handap, angkat cet kana mesin pikeun nyetél posisi, ulah pencét sareng pelat tekanan dina waktosna, ngalakukeun hal-hal anu sanés, anu sanés muka kapang tanpa terang, sareng kapang murag.
65. Produk na nyangkut kana kapang anu tetep, sareng batang tambaga henteu kapendak. Sambel ku rod beusi pikeun megatkeun kapang
66. Nalika kapang lumpat anu panas ngalirkeun lem, kusabab nozel panas teuing jero, suhu bakal ningkat tanpa mastikeun suhu dékomposisi bahan baku, sareng cobian lebur lem tiis;
67. Nalika mengangkat kapang, éta henteu mariksa naha ring angkat dipasang leres, sareng kapang murag nalika operasi;
68. kapang anu ngagantung dina hawa pikeun ngaluyukeun ketebalan kapang.
69. Setélan anu narik inti dibalikkeun, langsung semi-otomatis, kapang pencét.
70. Éksternal muterkeun mesin citakan suntikan nozel pikeun ngirangan panjang benang sareng manjangkeun nozel (nalika mesin cetak suntikan nozel henteu cekap lami).
71. Upami piring ejector tina kapang gaduh saklar mikro, éta bakal dihasilkeun tanpa kabel
72. Boh éjector sareng slaider diaktipkeun ku silinder minyak. Aya batang ejector handapeun slaider, sareng neutron tubing henteu nyambung numutkeun tandana, atanapi tubing sambung dina waktos anu sami (slaider rusak).
73. Anggo pancing atanapi cingcing, cingirna henteu dikencétan, cantél atanapi cingcél diputer sareng kapang, cingcin sareng kapang gampang murag;
74. Upami sungut anu panas diblokir, sambel ku tong tambaga.
75. Bahan na bocor. Ningkatkeun laju tekanan tina korsi némbak teras pencét kapang.
Penanganan luar biasa
76. Upami cincin pemanasan nozel rusak, anggo gun pikeun ngabakarna.
77. kapang clamping henteu lancar, nganggo tekanan tinggi na speed tinggi pikeun buru-buru (teu mastikeun naha kapang anu lepat atanapi kurangna pelumasan);
78. Kecepatan sekrup lambat, anggo tekanan tinggi sareng kecepatan luhur pikeun muterkeun (henteu mastikeun naha suhu na pas);
79. Upami produkna henteu sugema, anggo tekanan tinggi sareng tekanan pers (henteu mastikeun naha suhu na pas);
80. Nozel sareng flange henteu tiasa dicabut, janten anggo tukang roti pikeun sambel pisan;
81. Nalika kapang diturunkeun, cincin posisina caket sareng luhurna atos linggih;
82. Produk ditempelkeun kana kapang, sareng batang tambaga dianggo pikeun pry heuras;
83. Nozel disumbat, sareng produkna henteu cekap cekap dina neken --- entong dicabut nozel;
84. Nalika ngamuat kapang ageung, kasieunan kapang na henteu aman --- Paké afterburner anu lami pisan pikeun mencét;
85. Salami produksi, upami suhu minyak atanapi simpangan suhu bahan disaluyukeun, kisaran batas luhur sareng handap bakal ningkat-alesanna henteu diparios;
86. Salami operasi normal, upami aya masalah sareng produk, saluyukeun parameter --- ulah analisa alesan: sapertos naékna suhu kapang;
87. Pareuman fungsi alarm nalika manipulator sok nga-alarm --- ulah ngaleungitkeun kalepatan;
88. Tarik thermocouple upami suhu mesin mesin teuing tinggi

89. Nalika slaider henteu geser kalayan lancar, cukup leoskeun skuter slaid sareng teraskeun produksi tanpa diparios!
90. Inti kapang henteu disegel ogé, sareng cai sakedik ngocor. Kusabab ukuran angkatan leutik, éta bieu dihasilkeun, anu nyababkeun permukaan anu terukir karat;
91. Bagian inti kapang leupas atanapi ruksak, kusabab jumlah anu bakal dihasilkeun henteu seueur teuing, sareng produksi teu daek, ngahasilkeun karusakan modul anu sanés sareng ningkatkeun kasusah ngalereskeun.
92. Produk nempel kana kapang sareng kaduruk langsung dina kapang nganggo senapan seuneu;
93. Paeh luhur henteu mastikeun saklar konfirmasi reset dwimble
94. Upami teu aya lampu kilat dina produk, kakuatan clamping langkung luhur dianggo;
95. Nalika nyobian kapang anyar, kapang anu munggaran ngeusian produkna.
96. Upami anjeun henteu sugema, anjeun bakal asa nambahan bahan.
97. Dina raraga ningkatkeun waktos siklus, asa pisan ningkatkeun tekanan sareng gancangna kapang muka sareng nutup!
98. ari kakuatanna henteu dihijikeun saatos ngaganti coil pemanasan.
99. Pencet sareng tahan saklar panto kaamanan ku tangan pikeun ngoperasikeun mesinna tanpa rod mandeg;
100. Upami corong hese dikaluarkeun, teu kedah nangtung magnét;
101, mesin cetak suntikan, operasi samping operasi tibalik
102. Upami kapang henteu ditutup, méja némbak maju.
103. Teu aya panyalindungan voltase-low atanapi kagagalan panyalindungan tegangan-handap pikeun kapang clamping.
104. Panto kaamanan gagal, sareng produksi terus bahaya.
105. Kanggo alat-alat nganggo saklar rem dua-leungeun, sirkuit pondok hiji sareng kumplitkeun ku hiji panangan (sapertos mesin cetak suntikan nangtung).
106. Seueur jalma ngaoperasikeun mesin dina waktos anu sami.
107. Nalika motor karék dimimitian, pencét kenop operasi pikeun ngalakukeun tindakan.
108. Anggo coét dina mesin pikeun béak.

 
 
[ News Search ]  [ Add to Favourite ]  [ Publicity ]  [ Print ]  [ Violation Report ]  [ Close ]

 
Total: 0 [Show All]  Related Reviews

 
Featured
RecommendedNews
Ranking